Hagler

Bilderesultat for clay target breaking

Når du går til innkjøp av en hagle på Hagleskyting.no, skal du vite at du hviler i noen svært trygge og kompetente hender. Jon S. Håkedal har i en mannsalder solgt og tilpasset hagler og besitter en enorm kunnskap om alle aspekter ved hagleskyting – det være seg jaktskyting, ulike typer leirdueskyting, instruksjon i hagleskyting eller kolbetillpassing.

Kolbetilpassing er et av Jons spesialfelt. Gjennom hans mange år som skytter, importør, våpenhandler samt Norges eneste fullverdige medlem i APSI, gir dette deg en unik mulighet til å få tilpasset hagla di av en som virkelig mestrer denne kunsten. Den kunnskapen på dette området som Jon besitter fra et utall av fabrikkbesøk på Beretta, Perazzi, Krieghoff, Renato Gamba, Antonio Zoli, Blaser og Kemen, er det knapt noen andre i Norge som har per i dag.

Jon vil veilede deg på alle områder og finne den hagla som best oppfyller dine ønsker og behov. I tillegg vil han sørge for at du faktisk får en hagle som passer, og som derved gir deg de beste muligheter for å treffe det du skal skyte på, enten det er vilt eller leirduer. Hagleskyting.no samarbeider også med en av Norges fremste børsemakere, Vågsland Våpen, som skreddersyr din kolbe til å passe som hånd i hanske.

Ring Jon på 4166 0404 for en hyggelig hagleprat!

Hagleskyting AS har selvsagt full våpenbevilling for å drive med både kjøp og salg av våpen og ammunisjon, og er således en helt selvstendig forhandler. Dette sikrer deg en garanti for det vi selger, og for at vi også bestreber oss på å oppfylle de behov du som haglekjøper måtte ha.